rinser / jetstream / ionwash

3D reinigingsoplossingen zijn vaak klantspecifieke oplossingen. Roterende nozzles, luchtmessen, flexibele nozzles met en zonder afzuigcombinatie, er zijn legio mogelijkheden. Neem vooral contact op, zodat we samen met u de best mogelijke oplossing kunnen realiseren.s.

Rinsersystemen

Reinigen van blikken, flessen, doppen voor het afvullen. Middels een blaas en vacuumsysteem wordt het produkt perfect statisch ontladen en schoongemaakt. De blaas- en vacuum sectie wordt afgestemd op de opening van het t reinigen produkt waardoor een perfecte balans in reiniging gewaarborgd kan worden.

> video <

 

Jetstream:

Voor het reinigen van grotere oppervlakken kan – om persluchtkosten te reduceren – gebruik gemaakt worden van het Jetstream-systeem. Luchtmessen die via een blower gestuurd worden, zorgen voor het afblazen van oppervlakken. De luchtmessen zijn voorzien van ionisatoren, zodat zowel het te reinigen produkt als de particles geneutraliseerd worden.

Ionwash:

Modulair opgebouwd systeem, hoog volume afblazen met geïoniseerde lucht, middels maximaal 16 flexibele nozzles.  De afblaaslucht wordt afgezogen en via een tweetraps filter(HEPA) weer toegevoerd aan het systeem, zodat een gesloten circuit ontstaat.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?